קייטרינג בחיפה – להביא את פסגת הקולינריה לנוף של הכרמל

מחפודמתכננים אירוע בחיפה? בין אם זה מול הגלים של בת גלים, על רכס הכרמל עם הבריזה המשכרת, או באולם אירועים בלב המפרץ – האוכל הוא זה שיקבע את הטון. אם חיפשתם קייטרינג בחיפה שמביא איתו בשורה קולינרית אמיתית, שילוב של בשרים מובחרים, יד של שף מנוסה וכשרות מהודרת ללא פשרות, הגעתם למקום הנכון.

"קייטרינג אגדה" הוא לא עוד שירות הסעדה. אנחנו מביאים אליכם הפקה קולינרית מלאה בהובלת השף גבריאל (גור) קמיאבי, מי שעיצב את החך הישראלי במטבחים של אולמות היוקרה הגדולים ביותר ("גינת אגוז", "מייפל", "לב האצולה"). אנחנו לא נותנים למרחק להגביל את האיכות – המטבח שלנו נייד, הצוות שלנו מיומן, ואנחנו מגיעים לכל נקודה בחיפה והצפון כדי להפוך את האירוע שלכם לאגדה.


המומחיות שלנו: להפוך בשר לאומנות

חיפה היא עיר של דו-קיום, של תרבות ושל אנשים שיודעים להעריך אוכל טוב. כשאתם בוחרים בנו, אתם בוחרים בחוויה שונה מהסטנדרט המקומי. אנחנו לא מסתפקים בלהניח אוכל בצלחת; אנחנו בונים חוויה.

השף גבריאל קמיאבי מביא איתו פילוסופיה פשוטה אך מנצחת: כבוד לחומר הגלם.

  • הבשר: אנחנו בוחרים בקפידה נתחים טריים שעוברים יישון וטיפול מקדים כדי להבטיח רכות וטעם עמוק.

  • האש: השימוש בטכניקות צלייה מתקדמות, עישון ובישול ארוך (Slow Cooking) מעניק לבשרים שלנו את הטעם הייחודי שאי אפשר לשכוח.

  • הטריות: הכל נעשה במקום. הסלטים נחתכים דקות לפני ההגשה כדי לשמור על הפריכות, והבשר יורד מהגריל ישירות לצלחת של האורח.

למה דווקא קייטרינג כשר בחיפה?

אחד האתגרים הגדולים בחיפה, עיר הטרוגנית ומגוונת, הוא נושא הכשרות. כשאתם מארחים חתונה, בר מצווה או אירוע חברה, אתם רוצים שכולם ירגישו בנוח.

חיפוש אחר קייטרינג כשר בחיפה מוביל לא פעם לפשרות על איכות האוכל. אצלנו זה הפוך. הכשרות המהודרת של הבד"ץ הרב מחפוד (בשר חלק בית יוסף) היא תו איכות שמבטיח לא רק עמידה בסטנדרטים הלכתיים מחמירים, אלא גם הקפדה יתרה על ניקיון ואיכות חומרי הגלם. כך האורח החרדי, המסורתי והחילוני יושבים יחד ונהנים מאותה מנה בדיוק.


קייטרינג בחיפה

התפריט: מהים התיכון ועד לגריל הדרום אמריקאי

התפריט שלנו ב"קייטרינג אגדה" הוא דינמי ונבנה בהתאמה אישית לאופי האירוע שלכם, אבל הקו המנחה תמיד נשאר זהה: שפע, צבע וטעם.

קבלת הפנים – הרושם הראשוני

עוד לפני שהאורחים מתיישבים, אנחנו מקבלים את פניהם עם עמדות מעוצבות שמעוררות את החושים:

  • עמדת המאפים: פוקצ'ות חמות מהטאבון עם שמן זית, רוזמרין ומלח ים אטלנטי, מוגשות לצד מטבלים צבעוניים.

  • פינגר פוד יוקרתי: סיגרים בעבודת יד במילוי בשר טלה וצנוברים, פטריות טריות מוקפצות ביין לבן ועשבי תיבול, וקרפצ'יו בקר דקיק עם זילוף בלסמי.

  • הסלטים: מגוון עצום של סלטים טריים ומבושלים, המשלבים ירקות שוק רעננים עם תיבול מדויק של שף.

המנה העיקרית – חגיגת בשרים

כאן אנחנו מגיעים לשיא הערב. הניסיון של שף גבריאל באולמות כמו "מעדני גן עדן" בא לידי ביטוי ביכולת להגיש מאות מנות ברמת דיוק של מסעדה:

  • אסאדו עגל בבישול איטי: נתח שמבושל שעות ארוכות בציר של עצמו וירקות שורש, עד שהוא מתפרק במגע מזלג.

  • סטייק אנטריקוט מיושן: נתחים משוישים שנבחרו בקפידה ונצלים על הגריל למידת עשייה מושלמת.

  • פרגיות במרינדת הבית: עסיסיות, רכות ובעלות טעם עשיר של גריל והדרים.

  • קבב אגדה: מתכון סודי של השף המשלב בשר בקר, שומן כבש ועשבי תיבול טריים.

התוספות

לצד הבשרים, תמצאו תוספות שמשדרגות את המנה: אורז אושפלו חגיגי עם גזר ובשר, תפוחי אדמה מדורה אפויים בקליפתם, ושעועית ירוקה מוקפצת בשום ושומשום.


איך בוחרים נכון? טבלת השוואה

כדי לעזור לכם להבין את ההבדל בין שירותי הסעדה רגילים לבין מה שאנו מציעים, ריכזנו טבלת השוואה קצרה:

פרמטר קייטרינג מקומי רגיל קייטרינג אגדה (שף גבריאל קמיאבי)
השף טבח תעשייתי / צוות מטבח שף גבריאל קמיאבי (לשעבר שף ראשי באולמות יוקרה)
הלוגיסטיקה אוכל שמבושל מראש ומגיע בחמגשיות מטבח קצה נייד – בישול וצלייה במקום האירוע
הכשרות כשרות רגילה (לרוב) כשרות מהדרין בד"ץ הרב מחפוד (מקובל על כולם)
העיצוב כלי הגשה סטנדרטיים עיצוב שולחן יוקרתי, כלי פורצלן ופרזנטציה מוקפדת
הגמישות תפריט קבוע מראש התאמה אישית מלאה לאופי האירוע ולקהל

מגיעים לכל מקום בחיפה והסביבה

אחד היתרונות הגדולים שלנו הוא הניידות. אנחנו לא כבולים למטבח קבוע בעיר מסוימת. יש לנו את היכולת הלוגיסטית להפוך כל חלל למסעדת שף:

  • אירועים בטבע: יערות הכרמל, חוף הים, או פארקים פתוחים.

  • אירועים פרטיים: וילות, חצרות בתים, וגגות עם נוף למפרץ.

  • אירועים מוסדיים: אולמות כנסים, בתי כנסת ומרכזים קהילתיים.

בכל מקום שתבחרו, הצוות שלנו יגיע עם משאיות קירור, גנרטורים, תנורים וגרילים, ויקים את האירוע מאפס ועד למנה האחרונה.


שקט נפשי למארחים

אנחנו יודעים שאירוע הוא הפקה מלחיצה. אתם דואגים לאורחים, למוזיקה, לאווירה. הדבר האחרון שאתם צריכים לדאוג לו הוא האוכל. כשאתם בוחרים ב"קייטרינג אגדה", אתם בוחרים בראש שקט.

יש לכם מנהל אירוע צמוד שדואג שהבופה תמיד יהיה מלא, שהמלצרים יהיו אדיבים ושכל בקשה של אורח תקבל מענה מיידי. הניסיון של שף גבריאל בניהול אירועי ענק מבטיח ששום דבר לא יפתיע אותנו בזמן אמת.


שאלות נפוצות (FAQ) – קייטרינג בחיפה והצפון

ש: האם אתם גובים תוספת תשלום על ההגעה לחיפה?

ת: התמחור שלנו שקוף והוגן. בהצעת המחיר שתקבלו, כלול מרכיב השינוע והלוגיסטיקה בהתאם למרחק ולמורכבות האירוע. אנחנו מאמינים בלתת ללקוח תמונה מלאה (All Inclusive) ללא הפתעות של "הרגע האחרון".

ש: האם יש מינימום מוזמנים להזמנת קייטרינג בחיפה?

ת: אנו מתמחים באירועים החל מכ-50 מוזמנים (אירועי בוטיק) ועד לאירועי ענק של מאות משתתפים. מומלץ ליצור קשר כדי שנבין את סדר הגודל ונתאים לכם את החבילה המשתלמת ביותר.

ש: האם יש אפשרות למנות צמחוניות?

ת: בהחלט. למרות שאנו ידועים בתור קייטרינג בשרי בחיפה, אנחנו דואגים לכל האורחים. התפריט שלנו כולל מנות צמחוניות וטבעוניות (פרווה) עשירות ומושקעות, כך שאף אחד לא נשאר רעב.

ש: איך עובד עניין הכשרות בשטח?

ת: בכל אירוע שלנו, נוכח משגיח כשרות המפקח על תהליכי ההכנה, החימום וההגשה, כדי להבטיח עמידה מלאה בנהלי הכשרות של הרב מחפוד, גם כשהמטבח הוא מטבח שטח.

ש: האם אתם מספקים גם ציוד נלווה?

ת: כן. אנחנו מספקים מעטפת מלאה: כלי פורצלן יוקרתיים, סכו"ם, כוסות יין, מפות, מפיות, ובמידת הצורך גם ריהוט (שולחנות וכיסאות). אתם מגיעים כאורחים לאירוע שלכם.


בואו נהפוך את האירוע שלכם לסיפור הצלחה

הבחירה בקייטרינג היא כנראה ההחלטה החשובה ביותר בתכנון האירוע. אל תתפשרו על "בסדר", לכו על "וואו". השילוב של היד המקצועית של השף גבריאל קמיאבי, חומרי הגלם הטריים והכשרות המהודרת, הוא המתכון הבטוח לאירוע מושלם.

בין אם אתם חוגגים על הכרמל או ליד הים, אנחנו כאן כדי להביא לכם את הטעם, הריח והחוויה.

מוכנים להתחיל לתכנן? הצוות שלנו זמין עבורכם לכל שאלה והתייעצות. חייגו אלינו או שלחו הודעה בוואטסאפ דרך הכפתור באתר, ונשמח לבנות יחד אתכם את התפריט לאירוע הבא.